Steun FFR2021

Wij organiseren al 13 jaar Flamenco Festival Rotterdam, een zomers festival dat alle aspecten van flamenco en Spanje laat samenkomen en een ontmoetingsplek is voor nieuwsgierigen, amateurs en professionals op het gebied van Spanje en flamenco. Het festival trekt jaarlijks zo’n 1.000 bezoekers die genieten van de relaxte, open en mediterrane sfeer.

Voor 2021 is een festival nog niet mogelijk er worden er een serie van drie zomerse zondagmiddag concerten georganiseerd. Ook hiervoor hebben we jullie steun hard nodig.
Steun ons en word (ook weer) voor 2021 (gran)amigo van Flamenco Festival Rotterdam.

Amigo: €20 & gran amigo: €50-€1.000

De bedragen kunnen worden gedoneerd via de rode knop  of overgemaakt worden op IBAN: NL96INGB0009390414 t.n.v. Pacific Enterprises Unlimited. Vergeet niet naam en mailadres te vermelden.

ANBI status
Stichting Pacific Enterprises Unlimited, de organisatie van het festival heeft de ANBI status. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor donateurs; giften zijn voor 125% aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via info@peu.nu, we vertellen je graag persoonlijk over de sponsormogelijkheden.