Nieuwsbrief januari 2019 (2)

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het Flamenco Festival Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Een nieuw jaar begint met een nieuwe website!

Einde van afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van de nieuwe website voor Pacific Enterprises Unlimited (www.peu.nu). De website heeft een eigentijds jasje gekregen. We zijn hard bezig geweest om de website een nieuwe look & feel te geven. Het resultaat: een duidelijk totaalbeeld van de verschillende projecten die we organiseren zoals het Flamenco Festival Rotterdam. Wat is er veranderd? De website heeft een betere navigatie, is overzichtelijker en bevat een zakelijke pagina. Op de nieuwe site is alle informatie te vinden over onze projecten die we zelf initieren en uitvoeren en die we in opdracht doen. Klik eens door de nieuwe site heen en laat het ons vooral weten als informatie mist of als je iets te vermelden hebt!

Flamenco-yoga

Tijdens de Flamenco Biënnale geeft Antje Herber flamenco-yoga lessen zoals ze dat ook in mei tijdens de flamenco-yoga reis naar Sevilla doet. Een moment van rust binnen de zindering van de flamenco. In drie lessen verenigt ervaren flamencodans- én yogadocent Antje Herber de heftige expressie van flamenco met de innerlijke zoektocht van yoga.

03 feb 12:00 u | Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam,
03 feb 14:30 u | TivoliVredenburg, Utrecht 
10 feb 16:30 u | Theater Rotterdam. Deelname is gratis.

Bekijk meer informatie over het evenement hier.

Flamenco Biënnale korting flamenco-yoga reis naar Sevilla

Wil je nog mee met deze unieke flamenco-yoga reis naar Sevilla? De vroegboek korting is net afgelopen, maar tijdens de Flamenco Biënnale bij de flamenco-yoga lessen van Antje Herber kun je profiteren van €50 korting bij inschrijven voor onze reis.

Klik hier voor meer informatie over de reis.