Nieuwsbrief januari 2019

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het Flamenco Festival Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!


Flamenco Biënnale Nederland 2019: dansworkshops in Rotterdam

Over ruim een week is het weer Flamenco Biënnale. Op de website staan alle voorstellingen, workshops en het contextprogramma vermeld maar hieronder brengen we een paar workshops in Rotterdam extra onder de aandacht. Het betreft de workshop van de inspirerende Leonor Leal met haar aanstekelijke dansenergie en de workshop van Ramón Martínez, onze lievelingsdocent die de flamencolessen verzorgt bij de flamenco yoga reis naar Sevilla. Ik zeg bekijk de informatie eens rustig, check je agenda en apuntate! Hoe je je kunt aanmelden staat hieronder ook vermeld. Wil je trouwens nog mee met onze unieke flamenco-yoga reis naar Sevilla? De vroegboekkorting is net afgelopen, maar tijdens de Flamenco Biënnale kun je profiteren van speciale kortingsacties! Houd de Facebookpagina in de gaten.

Tot op de Flamenco Biënnale!!!

Eendaagse dansworkshop door Ramón Martínez

Ramón Martínez (Málaga, 1975) werd in 1993 opgenomen in het gezelschap van danslegende Mario Maya. Inmiddels weten alle grote figuren uit de flamencodans hem te vinden, waaronder María Pagés, Javier Latorre, Eva Yerbabuena en Israel Galván. Deze door en door Andalusische danser is een geliefd en gedreven leraar. Ramón heeft alleen een gitarist nodig, het ritme en de zang verzorgt hij zelf. In zijn levendige lessen leer je hoe je de techniek een stapje terug laat doen om meer ruimte te geven aan de expressie. Meer dan de juiste pasjes vindt hij het belangrijk dat zijn leerlingen in hun bewegingen de vrijheid voelen om zichzelf te laten zien. En dat is precies wat we in deze korte workshop gaan doen: dansen!

Locatie: SKVR (Studio 4.1), Hennekijnstraat 6 Rotterdam
Prijs: €50
Beginners/midden (por bulería), datum & tijd: za 9 feb 11:00-13:00 
Midden/gevorderd (por tangos), datum & tijd: za 9 feb 13:30-15:30

In samenwerking met SKVR.
Kijk voor meer informatie op het Facebookevent van Ramón Martínez.

Tweedaagse dansworkshop door Leonor Leal

Leonor Leal (Jerez de la Frontera, 1980) studeerde af aan het conservatorium en de universiteit van Sevilla op het gebied van moderne en flamencodans en didactiek. Al snel ontdekte ze dat de flamenco haar de grootste artistieke vrijheid bood en besloot ze zich als flamencodanser verder te ontwikkelen bij grote namen als Manolo Marín, Pilar Ortega en de familie Galván. In haar solocarrière ontwikkelde zij zich tot een vernieuwende danseres en choreografe, vol kracht en elegantie. Zij beweegt zich speels op het raakvlak tussen de moderne dans, klassieke Spaanse dans en flamenco. Ze is een geliefd en inspirerend lerares om de bezieling die ze in haar lessen legt en haar aanstekelijke dansenergie. In deze intensieve workshops ga je aan de slag met diverse flamenco stijlen.

Locatie: WMDC (studio A1.04), Pieter de Hoochweg 125 Rotterdam
Prijs: €75
Middenniveau, data en tijden: 21 jan 18:30-20:00 | 22 jan 18:30-20:00 
Gevorderden, data en tijden: 21 jan 20:15-21:45 | 22 jan 20:15-21:45

In samenwerking met SKVR.
Kijk voor meer informatie op het Facebookevent van Leonor Leal.

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het inschrijfformulier in. Bij het volgen van twee of meer workshops krijg je 5% korting op de totaalprijs (met uitzondering van de palmasworkshops door Los Mellis). De inschrijving is pas definitief wanneer het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL37 INGB 0004 2892 76 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam, o.v.v. de naam van de deelnemer, de workshop, de locatie en het niveau.