Nieuwsbrief April 2018

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het Flamenco Festival Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Amigos, compañeros & gran amigos

Dit jaar willen we op 23 juni samen met jullie er weer een prachtig flamencofestival van maken, met bijzondere voorstellingen en optredens. Onze eerste amigos en compañeros zijn al bekend en die willen we natuurlijk van harte bedanken. Sta jij er nog niet bij? We rekenen ook op jullie! Samen maken we er weer een groot succes van.

Help jij ons ook?

Flamenco Festival Rotterdam is de flamenco-ontmoetingsplek voor iedereen. Naast de subsidie van de Gemeente Rotterdam en de Van Cappellen Stichting wordt Flamenco Festival Rotterdam mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers én dankzij de steun van onze amigos, compañeros & gran amigos. Alle bijdragen helpen. Lees snel verder en meld je aan.

Amigos

Onze amigo-optie is speciaal voor flamenco liefhebbers die graag een steentje bijdragen. Als amigo krijg je gratis toegang tot het festival, €5,- korting op de spectaculaire hoofdact of op een workshop en een goodiebag met vele aanbiedingen. Ook wordt je vermeld op onze stippenmuur. Je wordt al amigo voor slechts €20,-.

Compañeros

Onze optie om compañero te worden, is voor alle deelnemers die meedoen aan de leerlingenpresentaties. We rekenen op jullie steun. Daarvan kunnen we de gitaar- en zangbegeleiding bekostigen. Als compañero krijg je ook gratis toegang tot het festival, €5,- korting op een workshop naar keuze, een goodiebag met vele aanbiedingen en ook een plekje op onze stippenmuur. Meld je hier snel aan voor slechts €10,-. Je kan je ook met de hele dansgroep aanmelden. Stuur een email naar info@peu.nu.

Gran amigos

Wil je voor een groter bedrag het festival ondersteunen of heb jij een bedrijf en wil je graag onder de aandacht komen van vele Spanje- en flamencoliefhebbers? Dan is onze gran amigo-optie speciaal voor jou. De bedrijven hier onder zijn je al voor gegaan. Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kun je contact opnemen via info@peu.nu, of bekijk alle voordelen en extra’s direct hier.

Samen

Om dit jaar ook weer een goedlopend flamencofestival neer te zetten moet er tijdens het festival veel geregeld worden. Flamenco Festival Rotterdam is daarom op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers. Het festival kan helaas geen salaris of onkostenvergoeding bieden. Wel bieden wij een dag vol gezelligheid, Spaanse sferen en uiteraard gratis toegang tot het festival. Ben jij onze helpende hand? Mail dan naar info@peu.nu om je aan te melden.

Opgelet!

We zijn hard bezig met de samenstelling van de programmering. Houd je mailbox goed in de gaten volgende maand, want de eerste acts en workshops worden in de volgende nieuwsbrief aangekondigd!