Nieuwsbrief Maart 2018

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle informatie over het Flamenco Festival Rotterdam? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

SAVE THE DATE

Na de succesvolle jubileumeditie van vorig jaar organiseert Pacific Enterprises Unlimited dit jaar op zaterdag 23 juni 2018 de 11e editie van Flamenco Festival Rotterdam.

Ons verhaal

Flamenco Festival Rotterdam laat alle aspecten van de flamenco samenkomen en is een ontmoetingsplek voor nieuwsgierigen, amateurs en professionals op het gebied van de flamenco. Het festival creëert een relaxte, open en gastvrije sfeer. Onderscheidend is het festival door de dunne lijn tussen amateurs en professionals. Het draait om de muzikale interactie en een intense, gezamenlijke flamencobelevenis. Het beleven van het moment, de dialoog van zang, dans en gitaar.

Word deelgenoot

Pacific Enterprises Unlimited heeft de basisfinanciering voor het organiseren van het festival gelukkig weer rond. De subsidie van Gemeente Rotterdam is toegewezen. De daarbij gegeven motivatie van de commissie podiumkunsten:

“Het Flamenco Festival Rotterdam is een vaste waarde in de flamencowereld, niet enkel in onze stad, maar ook ver daarbuiten. De commissie waardeert uw opzet, die ontmoeting mogelijk maakt tussen amateurs en professionals. U weet overtuigend inhoud te geven aan uw programma onder meer door het aanbod van betaalde workshops en gratis instapmogelijkheden. Kortom, een goed programma dat zijn eigen plek in de jaaragenda verdient. Zij wenst u veel succes bij de uitvoering van uw activiteiten.”

Vrienden

Maar we zijn er nog niet. Steun Flamenco Festival Rotterdam en word vriend. Dat kan door het worden van: COMPANERO (€10), AMIGO (€20) of GRAN AMIGO (vanaf €50 – €1.000).
Een compañero krijgt gratis toegang tot het festivalterrein, €5 korting op een workshop naar keuze, een goodiebag en vermelding op de stippenmuur op FB en de website. De extra beloningen die Amigos en Gran Amigos krijgen kun je hier bekijken.

Flamenco doen we samen

Flamenco Festival Rotterdam is niet meer weg te denken uit de hedendaagse flamenco scène in Nederland. Zijn jullie er weer bij? We kijken uit naar 23 juni 2018 om er met elkaar weer een prachtig flamencofestival van te maken. Locatie: Grounds, Pieter de Hoochweg 125 in Rotterdam. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten voor meer informatie en updates!