Flamenco doen we samen

Flamenco Festival Rotterdam laat alle aspecten van de flamenco samenkomen en is een ontmoetingsplek voor nieuwsgierigen, amateurs en professionals op het gebied van de flamenco. Het festival creëert een relaxte, open en gastvrije sfeer. Onderscheidend is het festival door de dunne lijn tussen amateurs en professionals. Het draait om de muzikale interactie en een intense, gezamenlijke flamencobelevenis. Het beleven van het moment, de dialoog van zang, dans en gitaar.

Compañeros, amigos en gran amigos

De basisfinanciering van het Flamenco Festival Rotterdam wordt verzorgd door de Gemeente Rotterdam zelf. De commissie van podiumkunsten stelt:

“Het Flamenco Festival Rotterdam is een vaste waarde in de flamencowereld, niet enkel in onze stad, maar ook ver daarbuiten. De commissie waardeert uw opzet, die ontmoeting mogelijk maakt tussen amateurs en professionals. U weet overtuigend inhoud te geven aan uw programma onder meer door het aanbod van betaalde workshops en gratis instapmogelijkheden. Kortom, een goed programma dat zijn eigen plek in de jaaragenda verdient. Zij wenst u veel succes bij de uitvoering van uw activiteiten.”

Maar we zijn er nog niet. Steun Flamenco Festival Rotterdam en word vriend. Dat kan door het worden van: COMPANERO (€10), AMIGO (€20) of GRAN AMIGO (vanaf €50 – €1.000).
Een compañero krijgt gratis toegang tot het festivalterrein, €5 korting op een workshop naar keuze, een goodiebag en vermelding op de stippenmuur op FB en de website. De extra beloningen die amigos en gran amigos krijgen kun je hier bekijken.

Save the date!

Flamenco Festival Rotterdam is niet meer weg te denken uit de hedendaagse flamenco scène in Nederland. Zijn jullie er weer bij? We kijken uit naar 23 juni 2018 om er met elkaar weer een prachtig flamencofestival van te maken. Locatie: Grounds, Pieter de Hoochweg 125 in Rotterdam. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en updates en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Flamenco Festival Rotterdam 2018 komt tot stand met de samenwerkingspartners Grounds, stichting 2flamenco, SKVR / Artship, Codarts afdeling flamenco en flamencoagenda.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Van Cappellen Stichting, de Amigos en de Gran Amigos zoals Proeflokaal Lokanta, La Cazuela, Flamenco Yoga reis, Codirex Expeditie BV, Tolmanns gin, Stichting Wijngaarden Boot, De Fruitbaron, Xtraflex nv, Slangen Service Span Someren BV, Toneelvereniging Varia, Opti-Jean, La Pipa Spaanse wijnbar, Gastrobar Hartig, Iberica, H.C.R. Andalucia, Sherryman en Printvisie.