Rozenproject voor Flamenco Express

‘Vier je flamencoplezier met de Flamenco Express’ is te lezen op onze flyer, en dat ‘vieren’ nemen we heel breed. Zo zullen de deelnemers van de Flamenco Express herkenbaar zijn aan een prachtige roos die liefdevol gemaakt is door een van de dames van het Rozenproject.

Het Rozenproject wordt gerealiseerd door Buitenboel. En is bedoeld voor vrouwen, die even gezellig willen samen zijn tijdens de ramadan of gewoon omdat het leuk is om creatief bezig te zijn tijdens de junimaand. Turkse, Afghaanse, Somalische, Nederlandse, Marokkaanse, Kaapverdiaanse, Antilliaanse, Surinaamse, Pakistaanse vrouwen maken handgemaakte stoffen rozen voor de dansers en muzikanten die meedoen aan de Flamenco Express.

Rozenproject Buitenboel Flamenco Festival Rotterdam 1

 

De Flamenco Express is een meedansmuziekmaakspektakel met ongeveer 200 deelnemer die meedansen op dezelfde choreografie en of de muziek spelen op gitaar, percussie en palmas (klappen). De Flamenco Express vindt plaats tijdens Flamenco festival Rotterdam op zaterdag 25 juni in Podium Grounds in Delfshaven.

Rozenproject Buitenboel Flamenco Festival Rotterdam 3

Je kan nog meedoen aan het Rozenproject: elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 9.30 tot 13.00 uur (en ook nog in de middagen als we zin hebben) ben je welkom in het gebouw van de VEC BoTu aan de Taandersstraat 121, Rotterdam.

Voor meer informatie: Femke Schot, Pacific Enterprises Unlimited 06 22971495 (info@peu.nu) of Tonny van Sommeren, Buitenboel 06 48273961.

Rozenproject Buitenboel Flamenco Festival Rotterdam 2