Steun Flamenco Festival Rotterdam

Flamenco Festival Rotterdam is de flamenco-ontmoetingsplek voor iedereen. Naast de subsidie van de Gemeente Rotterdam en de Van Cappellen stichting wordt Flamenco Festival Rotterdam mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers én dankzij de steun van onze ‘Amigos‘ en ‘Compañeros‘. Alle bijdragen helpen! De bedragen kunnen heel gemakkelijk worden gedoneerd via de onderstaande knop.

Amigo

Voor wie: Iedereen.
Kosten: 20,- euro.
Voordelen: Gratis toegang tot het terrein en 5,- euro korting op de betaalde voorstelling van FFR of een workshop tijdens het festival.

Compañero

Voor wie: Alleen voor deelnemers aan de leerlingenvoorstellingen.
Kosten: 10,- euro.
Voordelen: Gratis toegang tot het terrein en 5,- euro korting op een workshop tijdens het festival.

Gran Amigo

Voor wie: Bedrijven die onder de aandacht willen komen van enthousiaste Spanje- en cultuurliefhebbers. FFR biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan dit festival als ‘Gran Amigo’. De uitgelezen gelegenheid om in contact te komen met onze bezoekers.
Heb je een onderneming met een Spaans tintje, of draagt u simpelweg het culturele leven in Rotterdam een warm hart toe? Dan moet u deze kans niet laten liggen. Neem contact op met info@peu.nu – we vertellen je graag over de sponsormogelijkheden.

Sponsorbrief en factsheet

Wil je alle extra voordelen voor onze amigos en gran amigos direct bekijken? Klik dan hier.
Om een algemeen beeld te krijgen van het festival klik dan hier voor het factsheet.

Maak je het liever direct naar ons over? Dan kan dat naar het rekeningnummer NL96INGB0009390414 t.n.v. Stg Pacific Enterprises Unlimited. Vergeet dan niet je naam en e-mailadres te vermelden. Wil je meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via info@peu.nu.