Steun Flamenco Festival Rotterdam

Flamenco Festival Rotterdam is de flamenco-ontmoetingsplek voor iedereen. Naast de subsidie van de Gemeente Rotterdam en de Van Cappellen stichting wordt Flamenco Festival Rotterdam mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers én dankzij de steun van onze ‘Amigos‘ en ‘Compañeros‘. Alle bijdragen helpen! De bedragen kunnen heel gemakkelijk worden gedoneerd via de onderstaande knop.

Amigo

AMIGO
Voor wie:
Iedereen
Kosten: 20,- euro
Voordelen: Gratis toegang tot het terrein en 5,- euro korting op de betaalde voorstelling van FFR of op een workshop tijdens het festival.

Compañero

Voor wie: Alleen voor deelnemers aan de leerlingenvoorstellingen.
Kosten: 10,- euro
Voordelen: Gratis toegang tot het terrein en 5,- euro korting op een workshop tijdens het festival.

Gran amigo

Voor wie: Mensen die net iets meer willen en kunnen bijdragen aan het festival en bedrijven die onder de aandacht willen komen van enthousiaste Spanje- en cultuurliefhebbers. FFR biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan dit festival als ‘Gran amigo’. De uitgelezen gelegenheid om in contact te komen met onze bezoekers.
Heb je een onderneming met een Spaans tintje, of draagt u simpelweg het culturele leven in Rotterdam een warm hart toe? Dan moet u deze kans niet laten liggen. 

Sponsorbrief en factsheet
Wil je alle extra voordelen voor onze amigos en gran amigos direct bekijken? Klik dan hier.
Om een algemeen beeld te krijgen van het festival klik dan hier voor het factsheet.

Direct een bijdrage overmaken
Maak je het liever direct naar ons over? Dan kan dat naar IBANnr: NL96 INGB 0009 3904 14 t.n.v. Stg Pacific Enterprises Unlimited. Vergeet niet je naam en e-mailadres te vermelden.

ANBI status
Stichting Pacific Enterprises Unlimited, de organisatie van het festival heeft de ANBI status. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor donateurs; giften zijn voor 125% aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Stuur ons gerust een berichtje via info@peu.nu, we vertellen je graag persoonlijk over de sponsormogelijkheden.