Onze amigos en partners

Flamenco Festival Rotterdam is niet mogelijk zonder onze Amigos! Daarom zetten we ze graag hier in het zonnetje. Ook Amigos of Compañero worden? Kijk op de pagina Steun Flamenco Festival Rotterdam of stuur een e-mail naar info@peu.nu

Onze eerste (Gran) Amigos en compañeros 2019

Onze (gran)amigos en compañeros zijn particulieren en/of bedrijven die het festival met een bijdrage van 10, 20 of meer euro steunen. Naast een ereplekje op onze stippenmuur, krijg je als (Gran) Amigo en compañero ook voordelen op het festival! Wil jij ook bij deze flamencovriendenclub? Lees hier hoe dat werkt.

En dit zijn onze eerste gran amigos: Berkel Industrial B.V., Opti-Jean en Codirex Expeditie BV (gespecialiseerd in import van vlees en vis uit 3e landen, het afwikkelen van de import/transito documenten en afleveren van de goederen, gevestigd in Rotterdam sinds 1980).

We zijn al onze amigos heel dankbaar. Het festival heeft ze echt nodig. Ben jij nog geen amigo? Kijk dan op onze website en meld je aan! Naast een ereplaatsje op onze stippenmuur ontvang je ook nog andere voordelen tijdens het festival. Als je het festival steunt mag je namelijk gratis naar binnen (entree tot het festivalterrein bedraagt €5,00), krijg je korting op de hoofdvoorstellingen een goodiebag met leuke aanbiedingen, informatie en presentjes. Klik hierom amigo te worden!


Onze (Gran)Amigos en Compañeros 2018

Onze (Gran)Amigos en Compañeros 2017

Onze partners

Onze subsidienten